Blogia
SantoÑo, tu opción para un mundo mejor

Nutisies

El grupu de teatru del Sentre Católic de Florejats (la Segarra) nus ha comunicat que pal setembre empiesaran a preparar el muntatge SUKIKI 1, possats al habla amb A.R. pareix que hi han possibilitats de supervisió i sumvensió d'uns cinc mil gambiles.

2 comentarios

xiqit de la calçada -

Benvorgut Uriol, que tu no te entereixes de los asdebeniments del nostre poble no significa que no existeichen. Es intoleraple que un segarril com tu no sapigueix res del Sentre Catolic de Florejats. Si de debó amaiches la nostra terra deicha de beure tanta tele 3 i passat per el nostre sentre.

Oriol Grimau Badoc -

He trobat casualment la vostra beploc tot navegant per l´intarnet i com a sagarrés que en sòc, bé prou que no n´estic pas al corrent d´eixe grup de teatre de la meua terra. d´altre banda voldría saber a qué s´en correspond les lletres A.R., talvegada bé podríen correspondre a un nou partit politic compromès amb la cultura de nostra terra, d´algún pais estranjer, no cal dir-ho! doncs s´endivina que eixa moneda -els gambiles- no en son del nostre estat. Bé n´espero llurs noticies....
Associacio Redentora? ...Actuació Renovadora?... no se pas qué deu voler dir A.R....