Blogia
SantoÑo, tu opción para un mundo mejor

¡¡¡Boadella,...que grande eres!!!

Nuestros servicios de espionaje electronico han detectado las siguientes misivas entre Tedy Bautista y el Gran Boadella.
Aqui las teneis:

Madrid, 13 de desembre de 2004

Benvolgut Albert,

Els dies 1, 2, i 3 de febrer de 2005, la SGAE convoca a Barcelona els més de cent mil creadors existents al nostre país, així com a altres entitats de gestió, per debatre en la III Trobada de Creadors. Durant aquests tres dies analitzarem l'estat general de la cultura i, més específicament, tot allò relacionat amb la defensa de la diversitat cultural i de la propietat intel·lectual.

Les Trobades de Creadors suposen la convocatòria més nombrosa, oberta, plural i representativa de totes les cites sobre la cultura que se celebren sota l'òptica dels creadors, i en ocasions anteriors hem comptat amb la presència de destacats líders intel·lectuals o polítics, com ara Gabriel García Márquez, José Saramago, Felipe González, Alberto Ruiz Gallardón, Mariano Rajoy, Carmen Calvo, Manuel Chaves, José Antonio Marina i Vicente Verdú, entre d'altres. Aquesta III Trobada tindrà un significat especial, ja que, a més dels autors musicals, audiovisuals, dramàtics i coreogràfics, representants per la SGAE, incorporem els artistes plàstics i literaris a fi d'abordar conjuntament els reptes reals dels creadors per defensar la diversitat cultural i la propietat intel·lectual en la societat del coneixement.

Centrarem la Trobada en qüestions concretes, com la millora de les condicions profesionals i fiscals dels creadors, l'abaixament de l'IVA dels productes culturals, la promoció de l'educació i la formació artística, la protecció dels continguts culturals en la societat del coneixement i el suport a les iniciatives internacionals en defensa de la diversitat cultural liderades per la UNESCO. És per això que us volem convidar a ser-hi present, perquè pugueu exposar directament les vostres idees, no només als creadors, sinó també a les institucions culturals, als gestors culturals i a altres professionals convidats a participar-hi amb el fi que en aquest debat siguin presents tots els actors implicats.

En concret, ens agradaria comptar amb la vostra participació a la taula rodona que, sota el lema "Diversitat cultural i arts escèniques", tindrà lloc el 2 de febrer, ales 18:30 hores, a Barcelona.

Confiem que podrem comptar amb la vostra presència, valuosa sempre, però per a nosaltres imprescindible. En breu, l'organització de la Trobada us contactarà per conèixer la vostra disponibilitat.

Tot agraint per endavant el vostre interès, i esperant que ens pugueu acompanyar en aquesta ocasió, rebeu una cordial salutació.

Eduardo Bautista
Presidente del Consejo de Dirección
Sociedad General de Autores y Editores



Jafre, 8 de enero 2005

Estimado Eduardo,

Despues de recibir su amable invitación para participar en una mesa redonda, confieso que algunos términos del contenido de la carta me han sumido en un estado de inquietud ¿De veras hay cien mil creadores? Entonces, resulta obvio que nos hallamos frente a una hecatombe sin precedentes. Solo cabe imaginarse la que montó el primero y autentico creador para deducir lo que puede suceder ahora con tal cantidad de vocaciones divinas entre nosotros.

En otro párrafo de su carta aparecen los nombres de Felipe González, Ruiz Gallardon, Carmen Calvo, Mariano Rajoy, Manuel Chavez, etc. Ante ello, me atrevo a sugerirle que sería prudente poner a disposición judicial los cien mil creadores para su inmediato aislamiento, pues bajo semejantes advocaciones, estamos frente un peligro mucho mayor que los cien mil hijos de San Luis.

Estimado amigo, vista la gravedad del asunto, le ruego que no cuente conmigo para la mesa "Diversitat cultural i arts escèniques" que me propone. Durante las fechas que se celebra este Akelarre creacional, me hallaré escondido en lugar seguro a fin de intentar sobrevivir al nuevo Big Bang del siglo XXI

Atentamente, Albert Boadella

2 comentarios

Anónimo -

el chugla inpenitent -

brutal , que clarividencia, brutal Albert , que segueichis sempre achín, que cupit et beneechi!!!